Facts About su tesisatçısı Revealed

Wiki Article

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçOkay teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Eskiden günleri alan bu işlem hem çok uzun ve yorucu hem de müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan işlemlerin süresi de su tesisatçısı kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artworkığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Kaynağının tespit edilmesinin su tesisatçısı maliyeti konusunda bilgi verirmisiniz. Su kaçağının tespitinden sonra onarım yapıyormusunuz ve bunun ücretlendirmesi nasıl yapılmaktadır.

twenty yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Uzun süre kullanılabilirlik süreleri – yeniden şarj edilmeye gerek yoktur – yüksek su kaçağı tespit performanslı şarj edilebilir pil teknolojisi sayesinde

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun su kaçağı tespit akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması su kaçağı tespiti gerekmektedir.

Düzenli olarak bu tesisatların bakımını yaptırmak isteyen kişiler de yine tesisatçıya başvurmak durumundadır.

Ayrıca, akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde kullanılan bir diğer yöntemdir. Bu cihazlar, suyun borular içerisindeki sesini algılayarak sızıntının olduğu noktayı bulmayı sağlar.

Report this wiki page